La ce să fii atent când cumperi haine, în afară de preț

cum te imbraci
De ce să mă intereseze cum mă îmbrac?
October 15, 2018
Proprietăți ale materialelor textile_1
Proprietăți ale materialelor textile
October 22, 2018
Show all

La ce să fii atent când cumperi haine, în afară de preț

La ce să fii atent când cumperi haine, în afară de preț_6AMLook_2018

La ce să fii atent când cumperi haine, în afară de preț? 

Îmi aduc aminte de perioada în care eram copil și îmi cumpăram haine după un singur criteriu, culoarea preferată. Deasemenea mai știu persoane care cumpără haine fără să le probeze.

Iată mai jos 3 lucruri la care trebuie să fii atent atunci când cumperi, în afară de preț. Este un acronim format din 3 litere M.I.C.

1.0 Mărimea (Croiul).

glinda_6AMLookRecomandarea mea este să probezi produsul. Oglinda este cel mai bun consultant vestimentar. Mai mult decât atât, pe lângă faptul că vezi dacă îți stă bine, proba îți arată rapid cum te simți în produs, lucru pe care îl vezi foarte greu doar din ochi. Noi lucrăm cu peste 10 fabrici iar mărimea M de la una diferă destul de mult de mărimea M de la alta.

Acum sunt diferite croiuri italienești, englezești, românești, extraslim, slim, regular, classic, modern încât singura șansă este să probezi produsul. Investești puțin timp în proba pe care o faci, dar mergi acasă cu produsul bine ales.

2.0 Imprimeul.

Chiar dacă îți place și se poartă, iar tentația este mare să-l cumperi, mai ales dacă este unul îndrăzneț, gândeștete să dai răspunsul la două întrebări, pentru a nu sta cu el în dulap.

Prima întrebare este: Am haine mai liniștite acasă cu care să combin acest imprimeu puternic înflorat? Dacă ai apetit pentru imprimeuri, ține cont că arată bine atunci când calmezi ținuta prin acele produse care nu au imprimeu, unicolore.

A doua întrebare este: Mă avantajează acest imprimeu? Eu fiind un tip înalt și slab mă ajută dacă îmi iau acest sacou cu dungi verticale? Răspuns: Deloc, pentru că mă va face mult mai înalt!

3.0 Compoziția.

textura costum_6AMLookMaterialul din care este produs articolul. În cazul în care nu este unul care să conțină cât mai multă fibră naturală, precum lâna, bumbacul sau mătasea, există posibilitatea ca pielea să nu respire și să te simți inconfortabil.

Proprietatea fiibrelor naturale se simte foarte bine în condiții extreme, de căldură sau ger. În materialele sintetice, ori îți este foarte cald, ori prea frig.

Un alt aspect de luat în calcul este acela că haina dintr-un material de calitate rezistă mai mult și mai bine în timp, la șocurile mecanice produse de mașina de spălat, fier de călcat sau chiar atunci când te îmbraci. Despre fibrele naturale voi vorbi într-un articol viitor.

Prin urmare, atunci când pășești într-un magazin, dacă ai văzut un produs care îți place și care este accesibil bugetului tău, ține minte de acest concept – M.I.C, pe care să-l iei în calcul atunci când faci o achziție.

Material, Imprimeu, Compoziție.

Pe curând!

Orlando.

Comments are closed.

WordPress Image Lightbox Plugin