Intrebari

Intrebări Frecvente

 

Costum de linie versus Costum la comanda

 
 
 
 

1. Voi fi mire anul acesta. Cu cât timp înainte trebuie să vin la voi?

Cu cât mai repede cu atât mai bine, însă nu şi obligatoriu.

Ne dorim ca tu să ai toată vestimentaţia gata pregătită la tine acasă cu două săptămâni înainte de nuntă. Ajustată, călcată, parfumată :)

În felul acesta iţi iei de-o grijă, cum se spune.

Stresul nu bate la uşă şi nervii stau în banca lor. Pe ultima sută de metri apar neprevăzutele şi bine ar fi ca vestimentaţia să nu fie una dintre ele.

Noi lansăm colecţia nouă la începutul lunii februarie, perioadă în care poţi veni să-ţi alegi modelul preferat. Chiar dacă ai nunta în septembrie.

De ce? Pentru că atunci avem colecția proaspăt și full încărcată! Avem modele și mărimi la tot. Costum, cămăși, pantofi, curele, etc..

Deci, alegi ținuta și o rezervi.
Cu o programare în prealabil (0722225252) ca sa-ți alocăm timp special.

Dupa care, vii la ajustări înainte cu cel puțin o lună înaintea nunții.
De exemplu:

Ai nunta pe 15 septembrie? Vii la noi pana pe 15 august sau mai devreme. Avem nevoie de o saptămână sau două pentru modificări. In funcție de cât de aglomerați suntem sau gradul de complexitate al ajustărilor.

Nu poți să respecți aceste perioade pentru că ești plecat din țară sau poate din alte motive?

Am rezolvat și cazuri în care mirele avea nunta a doua zi, însă au fost destul de puține opțiuni pentru el cu privire la varietatea de modele și noroc pentru că dragii noștri croitori au avut energia necesară să lucreze peste program.

Prin urmare,

1. Faci o programare 0722225252

2. Vii la noi (cât mai din timp). Probezi. Rezervi. (In această etapă putem lua și măsurile)

3. Revii cu 30 de zile înainte pentru modificări. (Sau poți să ridici produsele)

4. Ridici produsele și astepți LIKE-urile :)


Pentru costumele create de la zero, avem nevoie de minim 60 de zile înainte.

Oricum decizi, suntem siguri ca faci cea mai buna alegere pentru tine!

Sa-ti fie de folos!
 
 

2. Cât trebuie să dau avans?

Cât vrei tu, minim 30% din valoarea produselor. În general mirii care aleg pachetul de vestimentaţie completă, ofera 500 lei sau 1000 de lei.

Dacă vrei sa-ţi iei de-o grijă poţi plăti totul în avans. Pentru că ne ajuţi cu banii înainte te recompensăm cu un papion în valoare de 50 de lei.

Acest bonus este valabil în lunile februarie - mai (4 luni).

Nu va fi absolut nici o problemă privind siguranţa că ai platit înainte, semnăm un contract. Nu am avut nicio reclamaţie de când am deschis (5 ani).

O zi perfectă!

 
 

3. Cum pot plăti?

Oricum doreşti :) Cash, card, euro, dolari, lire (pentru confortul tău îţi schimbăm la cursul băncii de cumpărare din ziua respectivă)

 
 

4. Dacă nu am programare pot sa vin la voi?

Esti binevenit oricum, oricând în cadrul programului. Avem două magazine în același showroom.

6AM Look unde clienții vin pentru cămăși, sacouri, pantaloni chinos și alte haine pe care le poartă zi de zi sau în mediul de afaceri, iar aici nu ai nevoie de programare.

Avem partea de evenimente unde îmbrăcăm miri și nași, 6AM Ceremony. Pentru că petrecem cu ei între o oră și două, oferind consultanță de specialitate și mai multe combinații la probă avem nevoie de timp și implicit de programare ca să ne putem organiza.

Daca totuși ești mire sau naș, vrei sa-ți cumperi o ținută completă de la noi și nu ai programare, te servim cu plăcere în măsura în care nu suntem ocupați cu alți clienți care au făcut programare.

Poți face ușor programare la telefon 0722225252

 
 

5. Trebuie neapărat să cumpăr tot pachetul de mire?

Poți să cumperi doar un papion sau doar un costum. Pachetele sunt create pentru a oferi toată vestimentația de care un mire sau naș are nevoie. Avantajul pentru cei care cumpără mai mult, adică la pachet, este că plătesc mai puțin.

 
 

6. Pot vedea mai multe produse pe site-ul dumneavoastră pentru a-mi face o idee înainte să vă vizitez?

Pentru că lucrăm cu cantităţi mici şi varietate mare de modele, s-ar putea ca dumneavoastră să vedeţi un model pe site, iar până ajungeţi în magazin acesta să fie deja vândut. De aceea vă recomandăm să ne faceţi o vizită pentru a vedea exact ce puteţi cumpăra. Vă mai informăm că în permanenţă avem aproximativ peste 50 modele costume/ cămăşi/ pantofi, pe aproape orice mărime.

 
 

6. Cum ajung la voi?

Folosește-te de telefoanele inteligente ca să ajungi rapid în curtea noastră, unde te așteaptă un loc de parcare GRATUIT și GARANTAT.

Scrie "6AM Ceremony" pe WAZE sau MAPS și ghidează-te după GPS.

Suntem în Piatra Neamț, strada Rozelor, 5 (Zona OMV/ White Lady).

 
WordPress Image Lightbox Plugin