Două cămăși pentru evenimentele din viața ta!

Proprietăți ale materialelor textile_1
Proprietăți ale materialelor textile
October 22, 2018
6amlook_ceremony_costume miri_barbati
Cum a pornit afacerea 6AM Look și Ceremony?
October 30, 2018
Show all

Două cămăși pentru evenimentele din viața ta!

doua camasi pe care sa le porti

Două cămăși pentru evenimentele din viața ta!

Uram nunțile din două motive. Mâncam mult și eram nevoit să ies la hore atunci când oamenii trăgeau verbal de mine. Cu cât m-am dus mai mult la așa zisele “obligații” cu atât am început să mă simt mai bine.

Ce făceam?

Dansam ca nebunu’ la sârbe, hore și alte melodii precum meniaito sau brașoveanca, deși nu știam pașii sau aveam ceva nativ în mine.

Care era rezultatul?

Mă distram, intram într-o stare mai bună pentru că mișcam corpul, nu mai refuzam oamenii pentru că eram deja pe ring, iar mâncarea gustoasă pe care o încurgitam se ardea pas cu pas.

Am fost și la nunți modeste cu mamai, tatai și săteni unde standardul ținutei era undeva sub mediu. Nu prea conta cu ce te-ai îmbrăcat.

Pe partea cealaltă am dansat printre avocați, doctori și senatori  la nunți ținute la cort sau la hoteluri cu multe stele.

Acolo se observau repede greșelile în ținuta ta pentru că erau o serie de oameni foarte bine îmbrăcați. În diversitatea mea de cămăși credeam că pot face față oricărei situații și eveniment, însă am fost surprins pentru că nu știam cum să mă pregătesc.

Este vorba despre două cămăși pentru evenimentele pompoase pe care le-am pregătit în garderobă.

doua camasi pe care sa le porti_3


1. Cămașa neagră, uni, cu guler clasic.

În acest înveliș deosebit de culoare neagră vei apărea misterios, puternic, autoritar dar și elegant. Mai ales dacă ești brunet sau grizonat și ai o siluetă atletică.

Poart-o cu o jachetă bordo cu papion negru din mătase, sau descheiată la doi nasturi la un eveniment care permite această nonșalanță, precum o prezentare de modă, zi onomastică sau petrecerea firmei.

Un amănunt important este cu privire la călcarea impecabilă de care cămașa trebuie să dea dovadă.

 doua camasi pe care sa le porti_2

 

 

 

 


2. Cămașa albă, prevăzută cu plastron, guler rândunică și manșete pentru butoni.

Aceasta este cămașa „crem de la crem” când vine vorba de codul vestimentar black-tie sau la orice mare eveniment de acest calibru.

O poți purta în calitate de mire, naș sau nuntaș de seamă. La o licitație importantă, la un revelion la castel sau la un bal de caritate.

Obligatoriu cu papion. Dacă este negru din mătase, este și mai bine.

Smochingul și pantofii negri ușor lăcuiți vin de multe ori la pachet cu această piesă grea.

Alege bine!

Orlando

 

 

Comments are closed.

WordPress Image Lightbox Plugin