De ce să mă intereseze cum mă îmbrac?

sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentatia
6 sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentația și relaxarea sa :)
October 12, 2018
La ce să fii atent când cumperi haine, în afară de preț_6AMLook_2018
La ce să fii atent când cumperi haine, în afară de preț
October 19, 2018
Show all

De ce să mă intereseze cum mă îmbrac?

cum te imbraci

De ce să mă intereseze cum mă îmbrac?, aceasta este întrebarea!

Îmbrăcămintea

De ce să mă intereseze cum mă îmbrac_6AMLook_2018Îmbrăcămintea nu ar trebui să fie centrul ciclonului, scopul existenței noastre în viață și focusul principal. Însă nici marginalizată deoarece face parte din întreg. Ne pune pe noi în primul rând într-o stare bună și ne ajută să lăsăm celorlalți o impresie bună despre noi, ne califică în ochii oamenilor.

Atunci când te îmbraci așa cum îți place, cu haine confortabile pe care le simți ca a două piele pe tine evident că te simți bine. Intri într-o stare pozitivă să-i spunem.

Iar atunci când tu ești bine, cum vor fi acțiunile tale? Clar, bune și frumoase, aducătoare de rezultate satisfăcătoare.

Etichetarea și perceperea

Știm foarte bine că oamenii etichetează în primele câteva secunde. Și mai știm că, cu ajutorul oamenilor putem să dăm de mâncare copilului, să mergem într-un concediu, să vizităm lumea, să ne cumpărăm o mașină 4×4 cu care să ieșim din curtea casei.

De aceea, faptul cum te percep ceilalți contează, deoarece ei pot cumpără de la tine, te pot angaja, puteți stabili parteneriate, îți pot vinde în cele mai bune condiții, etc. Prin urmare, hainele pe care le porți au un rol major în starea ta de spirit și impactul tău în societate.

Nu neglija acest aspect!

Studiile spun că hainele care nu ne vin bine sau nu ne plac, ne fac să mâncăm mai mult pentru a compensa un disconfort.

Alege puțin și bun!

Comments are closed.

WordPress Image Lightbox Plugin