Clientii Nostri


Ne mândrim cu
Ce spun clienții noștri

Tonino - Proprietar "La terazza di Bruno"


Imi place să port cămăși și Mi piace 6AM Look!

Andrei Corduneanu - Administrator agenție de turism


“Ce mi-o fi trebuit mie să comand 3 cămăși?” Cam așa mă gândeam după ce am dat prima comandă la 6AM Look. Socoteam că poate era mai deștept să fi luat doar una ca să văd cum iese și apoi m-aș fi decis dacă mai cumpăr încă două sau nu. Dar gândurile mi-au fost risipite odată ce am intrat în posesia celor 3 cămăși deoarece ele fuseseră lucrate excelent special pentru dimensiunile mele mai “atipice".

Marius si Monalisa Danciu


Este foarte important să fim în pas cu moda. Așa cum o imagine face cât 1000 de cuvinte la fel și primul impact pozitiv sau negativ ce definește o persoană este legat de atitudine și îmbrăcăminte. Atunci când vine vorba de afaceri și întâlniri importante, mă las pe mâna celor de la 6AM Look să aprindă scânteia primului impact. Pentru asta îi felicit pentru seriozitatea de care dau dovadă, pentru combinații cromatice reușite, pentru calitatea materialelor și pentru prețurile de bun simț cu care ne-au învățat.

Petre Anghel - Reprezentant vânzări


Super calitate și profesionalism la îndemana tuturor!

Liviu


Recomand cu cea mai mare încredere. Produse de calitate prezentate cu răbdare și amabilitate de domnișoara vânzătoare, iar dacă aveți nevoie de sugestii le puteți primi cu căldură, stil și bun gust.

Bogdan Franciuc


Oferă consultanță de specialitate și profesionalism! Recomand cu încredere!

Dana & Monica - Colegele mele surprinzatoare


6AM Look este locul unde oferi și de unde poți cumpăra cadouri!

Andreea Brau-Roș - Proprietara pensiunii Balad'or


Nu cred că poți descrie un loc fără să faci referire la oamenii pe care îi întâlnești acolo. Am preferat mereu locurile cochete, atent personalizate, în care simți și vezi amprenta oamenilor care l-au creat și ăsta e aerul pe care îl respiră fiecare client care îți trece pragul. Sunt foarte bucuroasă pentru că ai decis să deschizi acest magazin din două motive: primul e pentru că bărbații care vor participa la evenimentele organizate la Balad’or au șanse mai mari să apară mai bine îmbrăcați, prin consilierea ta și prin calitatea produselor pe care le găsesc în magazinul 6AM Look. Al doilea motiv e acela că în Piatra Neamț se găsesc tineri ca tine, care fac lucrurile bine și cu daruire.

Ioan Pintrijel - Administrator Mouse Media Services


O locație cochetă, dar în același timp primitoare, în pragul căreia te întâmpină două persoane zambitoare. Produsele și serviciile sunt impecabile, acestea fiind însoțite de prețuri extrem de rezonabile ca și raport calitate/preț. Recomand cu căldură și încredere!

Georgiana Ploaie - Consilier bancar și mama


O echipă nu doar profi, dar și încărcată de o atitudine atât de prietenoasă și pozitivă încât este molipsitoare! Acestea sunt câteva din motivele pentru care aș reveni cu drag la 6AM Look!

Matei Rugina - Elev, model și prezentator


Am fost surprins să văd că s-a deschis un astfel de magazin în Piatra Neamț! Este mult peste nivelul cu care m-am obișnuit în oraș! Personalul este de o calitate umană și profesioanală ridicată, iar produsele lor sunt cu adevărat pe gustul meu!

Cezar Ailincăi - Manager Colonhelp


6AM Look nu este doar un magazin de haine, ci este un loc unde întâlnești oameni prietenoși gata mereu să te ajute cu idei grozave de outfit pe stilul fiecăruia. Și totul într-o atmosferă destinsă.

Cătălin Roca - Proprietar Hotel Central Plazza


În câteva cuvinte, 6AM Look înseamnă: produse în tendințe, materiale de bună calitate și personal pregătit și prietenos. Toate într-o locație elegantă și bine poziționata.

Alexandru Bocaneț - Fondator "Fondul AIN"


Cele mai tari cămăși din oraș. Când intri nu are cum să nu îți placă măcar o cămașă din prima. Modele deosebite! Și faza cea mai tare e că la prețuri sub cele din oraș găsești calitate net superioară!

Gabi Vicu - Fondator "Porția de cunoaștere"


Un spațiu atent conceput cu o mare grijă la detalii nu poate fi decât o încântare pentru simțuri. Personalul profesionist, mereu dispus să îți ofere ținuta adecvată pentru evenimentul pe care îl aștepți, te fac sa îi treci mereu pragul cu placere.

Alin Lehăduș - Dezvoltator imobiliar


6AM Look este locul lucrului bine croit apropo de sloganul ACL, lucrul bine făcut, sau asta acum pe moment! Cu puțin cash pleci fercheș!
WordPress Image Lightbox Plugin