Ce să eviți ca să nu miroși a cocalar?

4 cămăși pe care le poți purta în multe locuri_6AMLOOK_1
4 cămăși pe care le poți purta în multe locuri
February 4, 2015
sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentatia
6 sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentația și relaxarea sa :)
October 12, 2018
Show all

Ce să eviți ca să nu miroși a cocalar?

de ce sa nu te imbraci ca un cocalar_6AMLook

Ce să eviți ca să nu miroși a cocalar?! Citește mai jos și vei descoperi!

Sunt multe definiții pentru ce înseamnă acest cuvânt, pe care, poate l-ai folosit ca și mine fără să șții exact ce înseamnă. Am citit că vine din țigănie și este asociat de cele mai multe ori cu un manelist.

Pentru mine un cocalar este un bărbat/băiat care deranjează pe alții prin comportamentul lui și amuză în același timp prin felul în care arată. E ca și cum ai lua o palmă în timp ce priveșți o comedie bună. Este într-o luptă continuă pentru atenție și valoare adăugată. Șții deja că face pereche bună cu pițipoanca pe care te las să ți-o imaginezi cum vrei.

Dacă vrei să folosești cât mai bine costumele pentru bărbați, vestimentația bărbătească, sacoul de bărbați, pantalonii de bărbați, costumele de nuntă etc., te invit în continuare să descoperi 7 combinații vestimentare pe care le-am găsit la un cocalar și pe care îți recomand să le eviți, să le ignori!

1. Firma mare la vedere

Acest specimen nu ține cont ce poartă, atâta timp cât scrie mare ARMANI sau are capul lui VERSACE. Nu ține cont nici măcar că e un fals. Este un panou publicitar care vrea din toată ființa lui să fie perceput ca o valoare.

de ce sa nu te imbraci ca un cocalar_6AMLook22. Culori multe și țipătoare

El imită curcubeul care ne bucură atât de mult când îl vedem. Asta încearcă și el să atragă, doar că în cazul lui e vorba de o atenție plină de compasiune.

3. Decolteul până la buric

Sunt unii care deschid aproape toată cămășa pentru a-și descoperi superbitatea de peptoral. Alții preferă tricourile cu V-ul până la buric. Imaginează-ții pe cei care au burtă și cred că ce poartă ei este la modă și ii avantajează.

4. Bling-bling în timpul zilei

Strasurile se poartă discret la un bărbat și în special seara-noaptea. Excluzând starurile și oamenii de scenă nu văd de ce ai vrea să faci iluminarea la față partea a-2-a atunci când apari dimineața la o cafea. Semnalizezi vital că nu prea ți se oferă atenție și faci orice pentru a o primi. Ai și reușit! Pițipoanca te-a memorat.

5. Șapcă și ochelari! Sau ochelarii pe șapcă 🙂

Dacă ai datorii și crezi că nu vei fi văzut te înțeleg pe jumătate. Dacă exersezi un rol ca spion american în James Bond te înțeleg și pe cealaltă jumătate. În rest, nu pricep care-i scopul mai ales când vorbim de un spațiu interior. Așa că, misteriosule deghizat, schimbă strategia că miroase a cocălăreală.

de ce sa nu te imbraci ca un cocalar_6AMLook36. Mega-accesorizat cu aur

Are bani în portofel, pe card, are mășină tare în parcare, are apartament cu oglindă pe tavan însă toate acestea nu se văd din prima. Așa că intervine partea cu goldeanul. El face diferența la prima impresie. El anesteziază prada. Șufa la gât face pereche cu minim 3 inele, din care unul este însemnat cu brandul mașinii din parcare. O brățară se lasă așteptată pe încheietura lucrată la sală. Combinația este full. Pachet M.

7. Mulat

Ai văzut un gras cu blugii ca niște  colanți? Sau cu tricoul până la buric? L-am luat ca exemplu, însă orice fel de corp ai avea este cu mult aer feminin iar în plus nu te avantajează din două motive. Arată mai gras decât este și se simte inconfortabil. Ca într-un corset. Dacă din nefericire mai porți și niște materiale sintetice devii în scurt timp un sconcs. Lasă pielea să respire și alege o croială pe linia corpului tău.

Iartă-mă dacă te-ai găsit într-una din aceste categorii pe care le-am ironizat. A fost o vreme când am făcut și eu parte. Atâtea informații aveam.

De multe ori, adevărul este un medicament amar care-ți face viața din ce în ce mai bună.

Dacă vrei mai mult de la tine, te așteptăm la noi pentru a ne cunoaște! Îți poți programa întâlnirea aici.

Bucură-te acum pentru că știi mai multe!

Cu prietenie,

echipa 6AMLook

Comments are closed.

WordPress Image Lightbox Plugin