6 sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentația și relaxarea sa :)

de ce sa nu te imbraci ca un cocalar_6AMLook
Ce să eviți ca să nu miroși a cocalar?
October 9, 2018
cum te imbraci
De ce să mă intereseze cum mă îmbrac?
October 15, 2018
Show all

6 sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentația și relaxarea sa :)

sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentatia

Vrei să cunoști cele 6 sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentația și relaxarea sa? 🙂

În cele ce urmează, îți voi vorbi din experiență despre cum să te ajuți singur urmând câțiva pași simpli!

1. Vezi ce-ți place. Caută pe internet un model preferat.

Pinterest este la putere. Sunt sute de variante de costume de ceremonie. Sau, adu-ți aminte de un mire al cărui costum ți-a plăcut. După ce ai stabilit mental cu ce te îmbraci…

2. Caută magazinul de unde să-l procuri.

sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentatia_3Acum mi-e greu să nu fiu subiectiv (având în vedere că mă ocup cu îmbracatul mirilor) și să nu-ți recomand noul concept 6AM Ceremony. Aici ai 3 opțiuni:

a. Costum în serie la care se pot face ajustări pe corpul tău. Cei mai mulți aleg această variantă datorită rapidității și al prețului accesibil.

b. Costum la comandă făcut de croitor tradițional cunoscut și ca bespoke.

c. Costum în sistem MADE TO MEASURE. Aici avem cele mai bune stofe din lume iar prețul unui costum pleacă de la 1800 lei și poate ajunge până la 3500 lei.

3. Intră în contact și clarifică ceea ce-ți doreșți.

Aici ești în stadiul de cristalizare a ideii tale. Vezi ce se poate face, cât te costă și în cât timp.

4. Programează o întâlnire.

Telefonic sau printr-un mesaj pe Facebook. Aceste două variante mi se par extrem de eficiente.

5. Du-te la probă și eventual rezervă ce-ți place.

sfaturi simple pentru un viitor mire privind vestimentatia_2Aici este stadiul în care se pot pune și semnele potrivite corpului tău în scopul ajustării. Fii pregătit să lași un avans. De regulă se percepe un avans de 30% din costul total al produselor.

Aici am ceva extrem de important de subliniat. Ai grijă pe cine iei cu tine! Îți spun asta din experiența consultanței oferite la peste 500 de miri. Cele mai multe contradicții au avut loc atunci când viitorul mire a venit să-și aleagă costumul cu părinții sau soția.

Poate sună trist însă nu este treaba lor. Tu eșți un bărbat capabil să ia decizii singur! Ei te influențează chiar dacă eșți cel mai mare încăpățânat de pe planetă. De cum intră în magazin și văd ceva, o să-ți spună: – Mie asta îmi place! sau, -Ție, mamă, în asta îți stă bine!

Și tu ce faci? Vrei să-ți dezamăgeșți mama sau viitoarea soție? Cam grea decizia.

Pe subiectul acesta e mult de povestit și am multe argumente să te conving însă mai sunt și alte lucruri interesante de spus.

Recomandarea mea e să vii cu un prieten sau cel mult cu viitorul naș, dacă nu vrei să-ți alegi singur costumul de mire. Fii o surpriză!

6. Ridică-ți întreaga vestimentație cu cel puțin două săptămâni înainte de nuntă.

În felul acesta vei sta relaxat pentru că ai rezovat din timp un lucru important, ținuta ta. Acum, vei avea timp să te concentrezi pe alte detalii ale frumosului tău eveniment.

Pe scurt, vorba contabilei mele. Nu lasă pe mâine ce puteai face acum o săptămâna. Potrivit este să începi pregătirile cu două-trei luni înainte de nuntă. De ce? Pentru a nu da voie ucigașului numărul 1 de pe planetă, și anume stresul, să-ți bată la ușă.

Te salut și  sunt convins de alegerile tale înțelepte!

Comments are closed.

WordPress Image Lightbox Plugin